חולשה הוא יתר עצבים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/07/2010 | 17:14 | מאת: קארין

שלום רב. שמי קארין ואני בת 30 ואני במשך 3 שנים לסרוגין יש לי חולשה בעצבים במיוחד ברגליים ובידים קשה לי ללכת אני מרגישה שהרגליים שלי חלשות מאוד כשאני הולכת עברתי טיפוליי פיזוטרפיה לדעתם הכל בסדר . האיתי אצל ניורולוג הוא שלח אותי לכל מיני בדיקות של עצבים והכל בסדר רציתי לדעת מה אני יכולה לעשות ואיזה בדיקה אני יכולה לעשות כידי לגלות למה זה קורה לי תודה

שלום רב לפי הסיפור שלך קיימת הפרעה במערכת התנועה. לשם כך כדי להבדק במעבדת הליכה ולבצע בדיקת הליכה בתלת מימד.בדיקה זאת נותנת מידע לגבי מה קורה במפרקים ובמערכת התנועה בזמן אמת. מידע נוסף לגבי הבדיקה תמצאי בקישור הבא http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=150 בברכה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה