כףרגל וקרסול

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/07/2010 | 23:27 | מאת: דנה

שלום. הייתי בשיעור אירובי וביצעתי תנועות חדות לצדדים וקפיצות.מה שכן הנעלים היו גדולות עלי ולכן הרגל הייתה משוחחרת מבפנים. מה שכן אני פוחדת שלוא עיוותיתי את הקרסול מהקפיצות והתנועות במשך שעה. האם נגרם לי כל נזק?

שלום במידה ואין לך כאבים כעת ואינך זוכרת אירוע ספציפי של סיבוב הקרסול אז כנראה שלא קרה כלום. יש לשים לב ללכת עם נעל מתאימה לפעילויות המעמיסות על הגפיים התחתונות על מנת להמנע מפציעות מיותרות. בברכה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה