מכשיר הליכה לכאבי ברכיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/06/2010 | 10:41 | מאת: שרית

שלום אני בת 50 סובלת מכאבי ברכיים (בעקבות פוליוכשהייתי קטנה), המליצו לי לעשות הליכה. האם מותר להשתמש במכשיר הליכה? שמעתי שזה הורס את הברכיים. תודה רבה!!!

שרית שלום, בהחלט מותר לך להשתמש במכשיר הליכה. ההליכה על מכשיר הליכה מאוד דומה להליכה על קרקע. אין שום אלמנט שגורם לפגיעה במפרקים. מומלץ גם להשתמש בתמיכת ידיים להורדת עומס מהמפרקים ויציבות. מומלץ להתייעץ עם פיזיותרפיסט לגבי תבנית ההליכה, נעליים המותאמות למבנה הרגל, ואולי הצורך בשימוש בסד/ תומך להשגת תבנית הליכה אופטימאלית בלי לפגוע במפרקים. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה