קיצור ברגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/06/2010 | 23:12 | מאת: דנה

שלום , אני בת 17 וסובלת מהבדל באורך הרגליים . ישנו הבדל של 2 ס''מ . בעייתי היא שיש הבדל משמעותי הנראה לעין בגודל של הרגליים . כלומר ישנה רגל שמנה ורגל רזה וזה מאוד מפריע לי בתפקוד היום יומי שלי . אינני יכולה ללכת עם חצאיות וכדומה . פניתי לרופא בנוגע לזה והוא הציע לי לעשות ניתוח אשר רק משפר את יכולת ההליכה שלי אך לא פותר לי את בעייתי העיקרית שהיא מבחינה אסטטית . רציתי לדעת האם יש לך הצעה מה עליי לעשות . אולי ניתוח פלסטי או דבר כלשהו אשר יהפוך את רגליי לזהות מכיוון שבגילי זה מאוד משמעותי . אשמח לקבל תגובה ותודה מראש :)

דנה שלום, במידה ואין סיבה מאובחנת להבדל באורך רגליים, ככל הנראה ההבדל בנפח השרירים הינו כתוצאה מהעומס האסימטרי על השרירים בגלל ההבדל באורך רגליים. חשוב לאזן את הגוף באופן אופטימאלי על ידי הגבהה מתאימה. ובהתאם לבצע טיפול וחיזוק שרירים. חשוב ביותר אבחון יציבתי במעבדת ההליכה על מנת למדוד באופן מדויק את ההבדל באורך רגליים, לתכנון הגבהה ופרוטוקול טיפולי. מאמר על הבדל באורך רגליים. מומלץ לקרוא: http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=179 בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה