פריצת שריר

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/06/2010 | 16:03 | מאת: מוטי

שלום זו הפעם החמישית שעברתי ניתוח בשוק כתוצאה מפריצת שריר שיצא מהקרום המקיף את השריר . הכאבים לפני הניתוח מאד חזקים. לא יכולתי לקבל הסבר למה זה קורה. אני נוהג לצעוד 4 פעמים בשבוע כ-4 קילומטר .תודה מראש מוטי

מוטי שלום, לא מכיר הסבר מכאני לבעיה שלך. במידה ואתה עדיין סובל מומלץ לבצע בדיקת הליכה על מנת לאזן את הגוף שלך לתפקוד ביומכאני אופטימאלי: כולל חיזוקים, שיפור טווחי תנועה, מדרסים ונעליים ושינוי טכניקת ההליכה. מאמר: http://www.imacs.co.il/prod.asp?catalogid=150 בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה