בריחת רגל מהמקום

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/04/2010 | 18:52 | מאת: סיון

שלום לפני כ-3 שנים אבי נפל מסולם מגובה 3 מטר, ושבר את הרגל. הוא עבר ניתוח , לדברי הרופה המנתיח הניתוח עבר בהצלחה. אך הרופא המליץ לו לעשות ספורט עם שחרורו מבית החולים. כיום אבי לא יכול ללכת הרבה מה גם שבזמן הליכה מידי פעם הרגל שלו בורחת מהמקום וזה כואב לו. רציתי להתייעץ איתך , מה לעשות במקרא זה . איזה טיפול הוא צריך לעבור תודה רבה, סיון

סיון שלום, התיאור של רגל בורחת מהמקום מעיד על אי יציבות מפרקית. הטיפול המתאים הינו שיקום במסגרת פיזיותרפיה. אך, לפני תחילת הטיפול יש לאבחן את סיבת האי יציבות והכאב. חשוב מאוד מיקום השבר והניתוח שהוא עבר. יש לפנות לפיזיותרפיסט מומחה בתחום עם כל המסמכים הרלוונטים על מנת שיתחיל תוכנית שיקום. ספורט זה לא במקום טיפול פיזיותרפי!! לאבחון ומתן פרוטוקול טיפולי אופטימאלי מומלצת בדיקת מעבדת הליכה (בנוסף פרוטוקול של התאמת מדרסים ונעליים). http://www.imacs.co.il/s-Walking.asp בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה