אולטרסאונד ירך תוצאה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/02/2010 | 15:04 | מאת: אסתר

מזה כמה חדשים התגברות כאב בירך שמאל.לפני כחדשיים מצב של קושי הליכה מוגבר.אורטופד קבע בורסיטיס מזה חודש וחצי מטופלת באתופן ולפני חודש התחלתי טיפול פיזיוטרפיה. המצב נשאר סטטי כואב וקשיי הליכה עד צליעה ממשית.צילום ירך אגן הודגם תקין אולטרסטונד היום הראהrotator cuff of hip מעובים היפואקוגנים ללא עדות קרע. הודגמה אי סדירות גרמית בgt. מה זה? מהו הטיפול המומלץ?זה מצב משתנה או כך ישאר לתמיד? בת 54 משקל תקין סכרת מאוזנת. תודה תודה יום טוב. אסתר

אסתר שלום, חשוב לבדוק את מפרק הירך. אפילו אם הצילום תקין. לבדוק טווחים והגבלה בתנועה. על פי ההדמיה שעשית לא ברור מקור הכאב. אולי לשקול ביצוע מיפוי עצמות. בנוסף, חשוב לבדוק מעורבות האגן או עמוד השדרה כגורם כאב מוקרן בירך. לפי דעתי מומלץ חוות דעת נוספת של אורטופד מומחה ופיזיותרפיסט. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה