עייפות ושרירים?

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/02/2010 | 02:43 | מאת: km

למה כשאני עייפה ובמיוחד כשאני במצב של שכיבה יש לי מין התכווצויות פתאומיות באזור העורף והכתפיים והרגליים. לפני שזה מגיע אני מרגישה מתיחות מעיקה שמתגברת ואז אחרי זה יש הרגשה של שחרור אבל לפעמים זה מפתיע לגמרי. אני לא מדברת על סתם מתיחות שרירים כל הגוף ממש קופץ וזז בלי שיש לי שליטה על זה. לפעמים אני מנמנת באוטובוס ופתאום קופצת משום מקום פ ד י ח ו ת. בדויק לפני שאני נרדמת זה נהיה תכוף יותר ויותר. כשאני לא עייפה זה מאוד נדיר שזה קורה.

למה כשאני עייפה ובמיוחד כשאני במצב של שכיבה יש לי מין התכווצויות פתאומיות באזור העורף והכתפיים והרגליים. לפני שזה מגיע אני מרגישה מתיחות מעיקה שמתגברת ואז אחרי זה יש הרגשה של שחרור אבל לפעמים זה מפתיע לגמרי. אני לא מדברת על סתם מתיחות שרירים כל הגוף ממש קופץ וזז בלי שיש לי שליטה על זה. לפעמים אני מנמנת באוטובוס ופתאום קופצת משום מקום פ ד י ח ו ת. בדויק לפני שאני נרדמת זה נהיה תכוף יותר ויותר. כשאני לא עייפה זה מאוד נדיר שזה קורה. שלום, תלונה זו אינה תלונה שגרתית וקשה מאוד לאבחן את מקורה. מומלץ לפנות ליחידה להפרעות בתנועה, המחלקה הנוירולוגית, המרכז הרפואי ת"א (איכילוב). בברכה, סאם www.imacs.co.il

26/02/2010 | 00:13 | מאת: km

אוקיי תודה אני אפנה. אתה יכול להעלות בנתיים כיוונים אפשריים בכל זאת? אולי כדאי לציין שאני בולמית ובכלל סובלת מהפרעות אכילה רוב החיים...? זה קשור??

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה