כאב בברך שמאלית אחרי אימון כושר-ריצה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/12/2009 | 23:59 | מאת: טלי

שלום רב, אני מתאמנת בשחייה ןלאחרונה התחלתי ריצה בהפוגות. כבר כמה ימים שאינני מצליחה לדרוך על הרגל השמאלית כתוצאה מכאבי תופת בברך. האם לתת לברך לחזור לעצמה או לרוץ לבדיקות ? תודה מראש.

טלי שלום, מספר ימים של חוסר יכולת לדרוך על הרגל דורש בירור ואבחון. אין מה להמתין. בנוסף, אפילו והכאב פחת לחלוטין עדיין יש צורך באבחון והבנת המכניקה שגרמה לכאב ומתן הדרכה לאימון ספיציפי למניעת חזרה של התופעה. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה