קושי ללכת למרחק

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

13/10/2009 | 12:21 | מאת: איריס

שלום רב, אימי בת 70 . נהגה ללכת עד לא מזמן מרחק של קילומטר וחצי מדי ערב. לאחרונה חשה כאבים ברגליה שמגבילים הליכתה עד כחצי קילומטר. (היא לוקחת תרופות לאסטמה וויטמין D) מה יכולה להיות הבעיה? אודה לייעוץ לגבי מהן הבדיקות שעליה לבצע ?

איריס שלום, קשה לקבוע מקור הכאב על סמך הניתונים שנתת. חושב לדעת המיקום המדויק של הכאב והשינוי בכאב במצבים השונים. בנוסף, לבדוק את מפרקי/ שרירי הגפה התחתונה כולל הגב. ממליץ לפנות לאורטופד, מעבדת הליכה או פיזיורתפיסט לאבחון ותחלית טיפול בהקדם. חשבו שתחזור להליכה קבועה שהיא רגילה אליה מהר ככל האפשר. בברכה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה