shin splints

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/08/2009 | 13:53 | מאת: אלעד

יש לי shin splints בחלק המדיאלי,היה לי את זה בעבר ועכשיו זה חזר שוב.. בעבר פיזיוטרפיסט שם לי משחה 48 שעות וזה עבר כלא היה,ניסיתי זאת שוב אך הפעם לא עבד. 1.כדאי לקחת arcoxia ואם כן לכמה זמן ומה המינון? 2.קיבלתי גרב אלסטית בעבר לשים על המקום..וזה עזר לי בזמן הפעילות..האם כדאי לשים את הגרב שוב? 3.כמה זמן מנוחה אני צריך לעשות?יש לציין שאני פחות רץ ויותר עובד על הכריות כף הרגל בקיק בוקס,וגם זה אני לא עושה יותר מידי קשה. 4.מה אפשר לעשות שזה לא יחזור בתור רפואה מונעת? 5.האם כדאי לחזק את הסולאוס והתאומים?אם כן מה המינון?

אלעד שלום, חשוב אבחון מקור ה- shin splints. כך אפשר לטפל בגורם, הטיפול יהיה אפקטיבי יותר ולא תהיה חזרה של הכאב בעתיד. 1. Arcoxia בתקופה האקוטית בלבד. עד 10 ימים. בהמלצת הרופא שלך בלבד! 2. גרב. לא נראה לי אפקטיבי. תנסה. עוזר לך. אז תשתמש. אין לזה הגיון ביומכאני. 3. מנוחה? עד שתרגיש שהכאב לא מתגבר כתוצאה מפעילות ספורטיבית. עד אז מנוחה חלקית. 4. טיפולי פיזיותרפיה חשובים ביותר!! 5. רפואה מנועה. לאבחן את המקור ולטפל בהתאם. כולל התאמת מדרסים ונעלים במידת הצורך. מומלצת בדיקת מעבדת הליכה. לינק: http://www.doctors.co.il/ar/8209/חשיבות+השוויון+באורך+הרגליים http://www.doctors.co.il/ar/6798/רצים+לבדיקה:+שיפור+חווית+הריצה 6. חולשה של סולאוס ותאומים, הם בד"כ לא גרמים ל- shin splints. מהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה