לאחר טראומה קשה ברגלי השמאלית

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

27/08/2009 | 10:10 | מאת: ג'רי

אני סובל קשות מהגב בגלל צליעה של כ-30 שנה לא ידוע לי אים יש קיצור גל כי זה לא ניבדק לפני כשנה הלכתי להיבדק אצל פרופ' מכובד מאוד ואובחן אצלי ספיינל ספינוזיס היצרות חמורה בע.ש תחתון ואף הומלצתי לניתוח ,מאחר ואני פוחד מניתוח בגב ואני עושה הכל כדי להימנע מזה הידר וטיפול אצל כירופרקטית וגם מרפאת כאב ואני מקבל זריקות לישבן אחת לחודשיים לצערי הרב עדיין כואב לי הגב. לשאלתי איך אפשר למדוד אים יש קיצור ברגל או אין הכי מדוייק שאפשר ועוד שאלה אים נניח ואני לא אמצא קיצור אז למה הצליעה הזו ? שהיא מורגשת מאוד

ג'רי, התלונה שלך היא המקרה הקלאסי שמתאים לבדיקת מעבדת הליכה. 1. אבחון מקור הצליעה. 2. אבחון האם קיים הבדל באורך רגליים. 3. המלצות לטיפול ולמכשור בהתאם לתוצאות. לינק: http://www.doctors.co.il/ar/6861/על+הבדל+באורך+רגליים בהצלחה, סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה