לרוץ יחפה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

24/08/2009 | 14:02 | מאת: אלישבע

ד"ר שלום, כל יום אני רצה על מסלול בבית למשך חצי שעה. אני נוהגת לעשות זאת יחפה. האם לרוץ יחפה על משטח קשה מזיק לרגליים או לגוף? תודה

אלישבע שלום, מומלצת ריצה עם נעלי ריצה מותאמות משתי סיבות: 1. בלימת הזעזועים והפחתת האמפקט/ העומס על המפרקים. 2. תמיכה של כף הרגל. במידה וקיימת צניחה של קשתות או קריסה פנימית של כף הרגל (פרונציה), הנעל מספקת תיקון משמעותי. לכן מומלצת התאמת נעליים בהתאם למבנה הרגליים וטכניקת הריצה שלך. ריצה נעימה! סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה