כפות הרגליים והמפרקים מעליהם מתנפחים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/08/2009 | 09:30 | מאת: עמי

לאחר שהולך 5 ק"מ הנפיחות יורדת. ואח"כ חוזרת. בן 71.עם סכרת 2 [מזריק אינסולין לבמיר 42 יח'] תרופות. מטפורמין*3*850 מג נובונורם*4 מג ליום נורמיטון 25 מג טריטייס 5 מג אמלודיפין10 מג

עמי שלום, קודם כל לפנות לרופא המשפחה לבדיקת האיזון התרופתי והשפעתו על הנפיחות ברגליים והצורך לטיפול תרופתי נוסף/ אחר. אני ממליץ לפנות לקופ"ח לבדיקת האפשרות לקבלת טיפול לימפטי בפיזיותרפיה. לפי דעתי תוצאת הטיפול תהיה טובה מאוד. וכמובן, תשיך ללכת!!! בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה