הורדת משקל בירכיים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/06/2009 | 22:33 | מאת: שרון

אסור לי ללכת לחדר כושר כי אני לוקחת תרופות. אבל מותר לי לעשות הליכה. בעקרון אני רוצה להוריד את השומנים ברגליים. האם הליכה עוזרת להוריד את השומנים ברגלים? אם כן כמה אתה ממליץ לי ללכת בשבוע וכמה זמן?

שרון שלום, הליכה הינה פעילות ספורטיבית מומלצת מאוד. מביאה לשיפור מערכת לב ריאה, כוח שירירם, חיזוק עצם, שריפת שומנים בגוף (לא ספיציפית לירך) ובנוסף מונעת מחלות נוירוולוגיות כמו אלצההימר, פרקנסון ומחלות אחרות כמו לחץ דם גבוה, טרשת עורקים ועוד. אז מומולץ ללכת 45 דקות 3-4 פעמים בשבוע. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה