כאבים ברגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

06/06/2009 | 17:28 | מאת: חגית

שלום רב, אני סובלת מתופעה שחוזרת על עצמה מדי פעם בפעם. יש לי תחושה חזקה ביותר של שריפה פנימית בתוך כול החלק אל מתחת לברך ועד לכף הרגל כולל. אלו אבים איומיים שלא מרפים במשך דקות ארוכות ואחרייהם הרגל יכולה להיות רגישה במשך יומיים. לאחרונה זה תפס אותי לאחר ארוע בו רקדתי המון..בקושי יכולתי ללכת לאחר מכן כי היול י כאבי תופת...ולא מדובר בשרירים תפוסים כי את ההרגשה הזו אני מכירה. אלו לא שרירים אלא שריפה פנימית שמתחילה מהברך ומטה מאחורי הרגל. רצוי לציין, שבערי רקדתי המון ולא היו לי בעיות לעשות את זה כול הערב. איני יודעת האם זהו הפורום הנכון ,אך אשמח לשמוע את דעתך. בתודה מראש, חגית.

חגית שלום, קשה לדעת מבלי בדיקה קלינית של הרגל והגב. הגורמים יכולים להיות כלי דם, עצבים או גידים. לכן, יש לבדוק את כל המבנים הללו, ועל פי הממצאים או החשד לפנות לבדיקות הדמיה ספיציפיות. בהתאם יש לטפל. יש לפנות לאורטופד, נוירולוג או שניהם. במידה ולא תימצא אבחנה, אפשר לפנות למעבדת הליכה לאבחון: http://www.doctors.co.il/ar/5901/הליכה+ותנועה:+ואף+על+פי+כן+נוע+תנוע בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה