כאב גב תחתון והקרנה על רגל שמאל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/05/2009 | 01:05 | מאת: ראמי

אני הרבה שנים סובל מבעיה זו ולא מוצא את הטיפול הנכון זה התחיל בכאבים עזים ונרגע קצת בהתחלה לא הרגשתי כאבי גב זה רק רגל שמאל ולאחר מכן הופיעו כאבי גב תחתון עשיתי בדיקת MRI ומפוי עצמות והכל נמצא תקין יש לי אי סימטרה בכתפיים ועקמת קטנה בגב ואמרו לי שזה בגדר הנורמה ואני זוכר שזה התחיל במתיחה חזקה ברגל שמאל כאשר הרמתי אותה לגובה בעוצמה ואני היום בגיל צעיר ולא יכול להתמודד עם זה יותר לצלוע ברגל שמל וגם כאב גב בלתי פוסק ויש ימים שאני לא יכול להתכופף ואף לרוץ טוב וגם הליכה קצרה וכולי תקווה שתעזרו לי בקבלת הסבר בעניין זה כי זה חשוב מאד ואני מודה לכם על כך

שלום כאב גב תחתון עם הקרנה לרגל יכול להיות כתוצאה מלחץ דיסקוגני (בלט/ פריצה) הלוחץ על שורש עצב, היצרות של מעבר שורש העצב במפרקי עמוד השדרה או הדבקויות במערכת העצבים. הטיפול הינו טיפול מקומי בעמוד השדרה ומטרתו הפחתת הלחץ על העצב,במידה וזה דיסק או היצרות מפרקית. הטיפול כולל טיפול ידני ובעיקר תנועות ותרגילים להפחתת הלחץ. במידה ומדובר בהידבקות של מערכת העצבים, יש לטפל על ידי תנועתיות מערכת העצבים. כמובן, יש לאבחן את מקור/ סיבת התפתחות הבעיה, וזה כולל אבחון יציבתי. בברכה, סאם

11/06/2009 | 20:56 | מאת: בר

אני יכולה להמליץ מניסיון על טיפול ברפלקסולוגיה זה מאד עוזר גם הקלה בכאב וגם בריפויו ומחזק את כל המערכת שלד ושרירים בנוסף לחיזוק כל המערכות בגוף אבל כדאי ללכת למי שלמד כי יש הרבה שרלטנים בשוק

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה