שיקום אורטופדי

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

12/04/2009 | 00:18 | מאת: דפנה

שאלה בנושא פרוטזות.אדם שעבר קריטת שתי גפיים ויד,אולם לא עבר טיפול חבישה מיוחדת בגדמים,האם יוכל להיות מתאים לפרוטזות?מה צריך להתקיים כדי שיוכל להתאים?מה יכול למנוע?תודה

דפנה שלום, ישנם הרבה גורמים מתערבים שיכולים להשפיע על מידת ההתאמה לפרוטזות, כמו גיל, מצב בריאותי כללי, מצב פיזיקלי לפני ואחרי הקטיעה, הגורם לקטיעות, מצב הגדמים, גובה הקטיעה ועוד. יש להתיעץ עם רופא שיקומי בלבד על מנת לבדוק האם אפשר להתאים פרוטזות. אפשריות: תה"ש, לוינשטין, ריעות ובטוח שיש עוד. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה