בקשה להיבדק בהליכה לבדיקת המפרק הפגוע

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

09/03/2009 | 19:37 | מאת: פישביין רעיה

מזה ארבעה חודשים אני סובלת מבעיות הליכה וכאבים בצד השמאלי של הברך הכאב אחרי הליכה קצרה או שקשה לי מאוד אחרי המנוחה או למתוח ברך לגמרי הכאב כמו שנופלים על משהו חד מתבטא בשריפה וכאב וכן בנמל בשוק ומתחת לברך. כתוצאה מכך איני יכולה ללכת הרבה יש כאבים גם במנוחה. מה עלי לעשות? בתודה רעיה.

רעיה שלום, כנראה מדובר בפגיעה תוך מפרקית : סחוסית או מניסקוס. יש לפנות לאורתופד או פיזיותרפיסט מומחה ולהתחיל טיפולים בהתאם לאבחנה: טיפול בכאב, שיפור טווח תנועה, חיזוקים על מנת להפחית את העומס על המפרק. חשוב לאבחן את הסיבה לפגיעה כמו זוית הברך ברגלי X או O, מבנה כף הרגל, הבדל באורך רגליים ועוד, ובהתאם לטפל. בדיקת ניתוח הליכה מאבחנת במדויק את מקור הפגיעה ומספקת פרוטוקול טיפולי מדוייק. מצרף מאמר ולינק: אוסטאוארתריטיס - כשהסחוסים נשחקים http://www.doctors.co.il/ar/7532/אוסטאוארתריטיס+-+כשהסחוסים+נשחקים בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה