פלדנקרייז או פילאטיס

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

18/01/2009 | 08:47 | מאת: רונית

אני סובלת מכאבים קלים בירכיים ולעתים מחוסר יציבות במעבר מישיבה מכסא נמוך לעמידה לוקח לי דקה או שתיים וצליעה עד ליציבות. אורטופד טוען שאני בריאה ואין בעיה- רק לקחת שעורי התעמלות של- פלדנקיירז או פילאטיס ואינני זוכרת איזה מהם הוא המליץ... מה עדיף לי לבחור??

רונית שלום, כנראה מדובר בבעיה מפרקית סביב מפרקי הירך. ייתכן,עומס מפרקי קל או שחיקה קלה של הסחוס המפרקי- תלוי בממצאי הבדיקה, ההדמיה והגיל. במצבים האלה כל תנועה טובה ומועילה, גם שחיה. נראה לי שפילאטיס יתאים יותר. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה