כאב כרוני

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/01/2009 | 10:43 | מאת: אלדו,א

שלום- עברתי מס נקעים ושבר בקרסול ,הנקע האחרון לפניי שנתיים וחצי מאז ישנו כאב כרוני באזור הקרסול וכף הרגל. הייתי אצל מס אורט" לכפהרגל ובצעתי מיפויי CT+MRI +EMG ןלצערי לא מצאו את מקור הכאב .קיבלתי מס כדורים וזריקה סטרןאידית ולא עזר מה עוד ניתן לעשות ,מאסתי כבר מהכאבים ומהוצאות כספים תודה.

אלדו שלום, יש לבדוק אם מדובר בפגיעה מפרקית על רקע של חוסר יציבות. כתוצאה מנקעים חוזרים, קיימת פגיעה ברצועות וגידים המאפשרים ייצוב למפרק. חשוב מאוד לעבור שיקום אקטיבי. הכוונה- תרגול של שיווי משקל תוך עמידה על משטחים נעים כמו פטרייה ופיתה, שמטרתם שיפור השליטה המוטורית של השרירים המייצבים את המפרק. שיקום זה נעשה במסגרת פיזיותרפיה. בנוסף, אפשר לנסות טיפול במערכת אפוס. בנוסף, חלק ניכר מהטיפול הוא התאמת מדרסים נכונים ונעליים. לאבחון מדויק יותר ניתן להיבדק במעבדת הליכה שתאתר את כל הסטיות בתנועה ובכך את המקור לכאב. בהצלחה, סאם

16/01/2009 | 20:49 | מאת: אלדו

תודה על האינפורמציה והתגובה. טופלתי כבר בפיזיוטרפיה שיקומית עי האלמנטים שציינתה אך לצערי כנראה לא זו הבעיה , אוליי משהו במערכת העיצבונים היות והכאב קיים וכרוני.

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה