האם יש זריקה או ניתוחח לבעיית האי סמטריות ברגליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

25/11/2008 | 17:57 | מאת: מנאל

לי יש בעיית אי סמטריה ברגליים בגלל משהו מולד מגבהיים לי מחוץ לנעל 2 ומשהו ס"מ בערך רציתי לדעת אם יש פתרון אחר כממו ניתוח או זריקה שאפשר לעשות??? תודה מראש על תשובתך

מנאל שלום, http://www.doctors.co.il/m/Doctors/a/Article/xID/6861/xCN/popup/xHD/%F4%E5%F8%E5%ED+%E4%EC%E9%EB%E4+%E5%F0%E9%FA%E5%E7+%FA%F0%E5%F2%E4 מצורף בזאת מאמר מקצועי המסביר את השיטה לאבחון הבדל באורך רגליים והאפשריות לתיקון וטיפול. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה