כאבי גב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/10/2008 | 20:10 | מאת: רונית

אמי סובלת מכאבי גב ב- L 4 5. היא מאד מתקשה ללכת - חברה נתנה לה כדור איבופן 600 מג' שמאד עזר לה. מה המינון המתאים ומה התדירות שניתן לקחת כדור זה. ? ומהן תופעות הלוואי שעלולות להיות מלקיחת האיבופן

רונית שלום תרופות כדאי לקבל אך ורק על פי המלצה של הרופא המטפל, כולל קביעת המינון. רופא המשפחה בוודאי ידע לקבוע אם יש התוויות נגד כמו בעיות במערכת העיכול, סכרת ועוד. כמובן, מומלץ אבחון ונסיון טיפול שמרני כמו פיזיותרפיה, הידרותרפיה, ותרגול במסגרת שיטות טיפוליות שונות. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה