פתאום בגיל 30 אני לא יכול ללכת

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

21/10/2008 | 14:37 | מאת: מיכאל

אני בן 34 בעברי הייתי משחקן כדורגל,כדורסל ועוד כל מיני ענפי ספורט על בסיס שבועי לפני כארבע שנים התחילו בעיות ברגליים בעיקר חולשה בקרסול זה התבטא ברמת המשחק שלי כמובן אך עדיין לא הייתי מודע לבעיה וחשבתי שזה עניין של כושר מאז התחלתי בדיקות וטיפולים אך המצב רק הדרדר והיום אני לא מסוגל לעמוד על האצבעות ובטח שלא לקפוץ וגם ההליכה שלי לקויה ואיטית עשיתי טיפול פיזוטרפי קיבלתי סטרואידים אך כלום לא עזר האם למישהו יש רעיון או איזו עיצה בשבילי ? תודה מראש ובריאות לכולם מיקי ו

מיקי שלום, תלונתך לא שגרתית בכלל. כאשר אתה מתלונן על חוסר יכולת לעלות על האצבעות ובנוסף הליכה לקויה ואיטית, הדבר דורש אבחון מעמיק. אני ממליץ שתפנה גם לנוירולוג. לא ברור לי למה קיבלת סטרואידים. כמו כן, אני ממליץ על בדיקה הליכה במעבדת הליכה לאבחון מקור החולשה. לינק למאמר: http://www.doctors.co.il/xID-5901,xCT-88,m-Doctors,a-Article.html בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה