הליכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/07/2007 | 09:50 | מאת: אלינור

שלום רב! אני מרגישה חוסר יציבות בהליכה, כאילו הגוף לא נצמד לקרקע, והרגלים סתם נזרקות קדימה לצורך ההתקדמות ללא האחזות, הדבר מאד מעייף ולא מאפשר הליכה למרחקים ארוכים. איך אתה מציע לשפר את ההליכה? תודה אלינור

אלינור שלום, קודם כל יש לבדוק האם קיימים ממצאים או סטיות מההליכה הנורמלית או שמדובר בסמפטום (תחושה שלך) בלבד. בדיקה כזו מבוצעת במעבדות הליכה. במידה ואת מרגישה חוסר יציבות מומלץ להתיעץ עם נוירולוג. שיפור טכניקת הליכה מתבצע במעבדת הליכה, כאשר הנבדק רואה את עצמו על מסך בזמן ההליכה ומקבל הנחיות ממומחה בתחום על מנת לשפר ולתקן את הטכניקה על ידי משוב בזמן אמת. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה