כאבים בצואר

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/08/2008 | 20:22 | מאת: חוה

האם דרך הבדיקות אצלכם אפשר לראות אם יש בעיות צואר? אני סובלת מכאבים כל הזמן בעזור הצואר שמקרין ליד ימין והאמת היא שיש לי גם עקמת קלה וחשש לרגל יותר ארוכה

חוה שלום, בדיקת התנועה התלת מימדית מזהה בעיקר בעיות של הגפיים התחתונות ועמוד השדרה המותני. אי לכך, היא יעילה יותר בפתרון בעיות המתמקדות באזורים אלו כגון: הבדל באורך רגליים. הבדיקה מבצעת גם הערכת יציבה שכוללת את תנועתיות עמוד השדרה הצווארי. כיוון שקיים חשד בהבדל באורך רגליים ועקמת תיתכן השפעה על היציבה כולה, כולל הצוואר. לכן, יש מקום לשקול את ביצוע הבדיקה לשם הערכת היציבה, אבחון מקור ליקויי היציבה, התאמת הגבהה במידת הצורך לאיזון עמוד השידרה ומתן פרוטוקול טיפולי. החלמה מהירה סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה