אפידורל במרפאת כאב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/08/2008 | 17:11 | מאת: רונית

) שלו ם. אמא חזרה מאורטופד עם הצרות בחוליות אל 4 5 בגב.. עם חוסר בסחוס. כיוון שהיא בת 80 הרופא חושש מניתוח והמליצ על זריקת אפידורל במרפאת כאב. לכמה זמן יכולה הזריקה להשפיע? והאם אין שום דרך טיפול בכדורים למניעת הזריקה?? והאם האפידורל מומלץ בגילה?? תודה מראש

03/08/2008 | 22:24 | מאת: ד.ת

לרונית במיקרה ראתי את השאלה שלך אמי עברה לפני חצי שנה ניתוח אצל ד"ר קנולר מתל השומר הוא שייך למח' נרוכרוגיה הוא מקבל אנשים במרפאה שלו בהרצליה וקרית אונו בקניון במרפאת מומחים אמי גם ב 80 הניתוח הצליח הוא רופא ברמה עולמית שווה לבקר אצלו התורים ארוכים החיים שלה השתנו

שלום רונית זריקת אפידורל הינה אחת האפשרויות לטיפול וההשפעה שלה יכולה להיות קצרה או ארוכת טווח. לא ניתן לנבא את משך ההשפעה מראש באופן וודאי. אין מניעה לבצע זריקת אפידורל בגיל המבוגר. במידה והכאב הינו אקוטי, ניתן לשקול מתן אפידורל, אחרת, האלטרנטיבות הן להתחיל בטיפולים שמרניים יותר כגון כדורים אנטי דלקתיים (במידה ואין התוויות נגד), פיזיותרפיה, תרגול, והידרו תרפיה. החלמה מהירה,סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה