thoracic outlet syndrome

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/06/2008 | 22:13 | מאת: אורלי

thoracic outlet syndrome איך אפשר לעזור לאדם צעיר? מתיחות? מה עושים ממה זה נגרם?

לאחר אבחון קליני נכון, אפשר לטפל על ידי טיפול במבנים האנטומיים הגורמים לכך. אפשר לטפל על ידי מתיחות שרירים קצרים באזור הצוואר בשיטות שונות, תנועתיות לצלע הראשונה, תנועתיות מערכת העצבים, וטיפול ואבחנה מבדלת מעמוד שדרה צווארי – גבי. במידה והינך מטופל שסובל מכך, מומלץ לפנות לפיזיותרפיה לצורך אבחון וטיפול שמרני. למידע מקצועי יש לערוך חיפוש ב- pubmed. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה