כאב בשריר ברגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/12/2007 | 16:34 | מאת: משה

אני משחק כדורגל. לפני 3 שבועות בעטתי כדור בלי חימום ואז הרגשתי את השריר(מין הצקה כזאת) עד היום יש לי כאבים כאשר אני בועט או עושה תנועה שקשורה בשריר הזה. שמתי כרוב,בנגיי עם נילון נצמד. זה שיפר לי את זה אבל לא 100%. יש לציין שיש לי משחק פעם בשבוע ואני חייב להשתתף. יש מגבלה בבעיטה. מה לעשות??? ותודה מראש.

משה שלום איזה שריר? באיזה מקום? האם יש הגבלה בתנועה? מה מפיק את הכאב? האם כואב גם במנוחה? חסרה לי אינפורמציה על מנת לענות. סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה