רפלקסים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/12/2007 | 11:14 | מאת: רונית

שלום, בבדיקה גופנית נמצא : "היעדר רפלקסים בברכיים". אני צועדת 5 ק"מ, במשך 50-55 דקות, 4-5 פעמים בשבוע. אין לי קושי בהליכה. אשמח להבין : 1. פירוש הממצא 2. הסיבה 3. הטיפול שבת שלום, רונית

רונית שלום, בהנחה שנבדקת על ידי נוירולוג ויתר הבדיקה הנוירולוגית תקינה, אין ממש בעיה. קיימים מצבים של היעדר רפלקסים, אך רוב הסיכויים הם שהרפלקסים קיימים אך פשוט לא הופקו במהלך הבדיקה בגלל סיבות שונות כמו: חוסר שחרור שרירי, תמיכה לא טובה לרגל בזמן בדיקה, אופן ההקשה על הגיד. אם אין לך תלונה או הגבלה, אין צורך בטיפול. בברכה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה