כאבים במפשעה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

01/12/2007 | 09:36 | מאת: רונית

אני בת 52 משקל 68 ק'ג וגבה 65 ס'מ החלו לי כאבים במשפעה. כאב עמום ומטריד.. לא חד שמקשה עלי לקום מכסא נמוך לעמידה... אני מאבדת לרגע את היכולת לעמוד ומתחילה בצליעה קלה עד שמסתדר. בהליכה אין בעיה .. למי עלי לפנות ומה יכולה להיות הבעיה???

רונית שלום, קיימות שתי אופציות: בעיה גידית: פגיעה/ דלקת כרונית באחד הגידים בקרבת מפרק הירך, או פגיעה במפרק הירך: פגיעה במשטח המפרקי (סחוס) או ברצועות מסביב. לצורך אבחון יש לגשת לאורטופד או לפיזיותרפיסט. הטיפול הוא שמרני ובעל תוצאות טובות בהתאם לאבחנה. הטיפול יהיה בגיד או ע"י שחרור האלמנטים המפרקיים הבעייתים. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה