שין ספלינט והליכה לא תקינה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

07/06/2016 | 08:52 | מאת: יוסי

שלום, לאחר תקופה של ריצה (חובבנית) קיבלתי שין ספלינט בעיקר ברגל שמאל. אורתופד נתן לי מדרסים ושלח לפיזיותרפיה.בעקבות כך אני בטיפול כבר מספר חודשים עם שיפור איטי. בעקבות כך התחלתי לשים לב (ואולי זה היה תמיד) שבהליכה רגל שמאל לא "תופסת" את הרצפה טוב כמו רגל ימין. האם יתכן שיש קשר ? האם יתכן שהליכה (ואולי בעקבותיה הריצה) לא נכונה גורמת לעומס על שריר השוק הקדמי, ולכן אני סובל מהכאבים וההתאוששות הכ"כ איטית ? אם-כן, האם הטיפול אמור לפתור את הבעיה, או שכדאי ללכת למעבדת הליכה ? םא כן, איך מקבלים הפניה לשם ? תודה

יוסי שלום התיאור הקליני שלך אינו ברור. כמובן שיש קשר בין הליכה ,לריצה. פתולוגיות וסמפטומים לרוב יוקצנו במאמץ גבוה יותר. הבעיה שלך דורשת בדיקה קלינית מקיפה ויתכן ומעבדת הליכה על מנת לאתר את מקור הבעיה ובכך לטפל. אין צורך בהפנית רופא במקרה כמו שלך למעבדהת הליכה. מצרף לינק רלוונטי http://www.imacs.co.il/prod.asp?id=50 בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה