כאבים במפשעה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/05/2016 | 20:33 | מאת: אביב

שלום למומחה, אני סובל מכאבים באשך השמאלי ללא כל אבחון, ועשיתי כל אבחון אפשרי. בצילומי הרנטגן השונים שדווחו כתקינים, שמתי לב שהאגן שלי לא מאוזן, הוא נמוך יותר בצד ימין, ואכן אורטופד מצא שרגל ימין שלי קצרה ביותר מסנטימטר. אני סובל מכאבים גם במפשעה השמאלית. האם יתכן קשר? מדרס עשוי לעזור? כיצד עוד ניתן לטפל? תודה רבה

אביב שלום מדרס ביומכאני עם הגבהה מתאימה אכן יכול לתת פתרון להבדל באורך רגליים. אם זאת חשוב לזהות מהו המקור לאותו ההבדל. לגבי הכאב במפשעה ובאשך אני מאמין כי עשית בדיקות רלוונטיות. בהעדר ממצאים יש לבצע בדיקה קלינית מקיפה ולראות בעצם אם המקור הוא של מערכת השריר-שלד. פיזיותרפיסט ע"י הפניית רופא יוכל לעשות את הבדיקה ולראות אם הסמפטומים ניתנים לטיפול שמרני. שיהיה בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה