כאב במפשעה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

16/07/2007 | 23:04 | מאת: סמדר

היום לקראת סוף יום העבודה התקשתי לרדת במדרגות בגלל כאב חד ופועם במפשעה של רגל ימין. אחרי מספר דקות היתה הקלה. לקפנות ערב אותה תחושה של כאב במפשעה חזרה ולאחר מכן הכל בסדר. האםזוהי תוםעה רגילה או שעלי להיות מודאגת ולערוךבדיקות?

סמדר שלום, עדיין אין ממש סיבה להיות מודאגת. אם הכאב עדיין קייים יש לפנות לרופא משפחה לאבחון ראושני של מקור הבעיה והפניתך למומחה בתחום (כירורג, אורתופד, גיניקולוג), מכיוון שמיקום הכאב במפסעה אינו ספיציפי ויכול להיות תוצאה של מספר גורמים ותיאורך לבעיה אינו מספיק. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה