מקנזי

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

04/10/2007 | 17:49 | מאת: סיון

שלום האם תנוחת קוברה או מקנזי טובים לבלט דיסק צווארי וכמה פעמים יש לעשות את התרגיל ביום

סיוון שלום, תנועת ישור היא התנועה הנבחרת לטיפול בבלט דיסק, אך יש להיזהר ממספר דברים: 1. הדיסק לא בולט או פורץ לכיוון אחד, לכן צריך לשלב כיוונים אחרת צפויה החמרה. 2. הצוואר: חשוב לשים לב איך מבצעים את התנועה בצוואר מכיוון שמדובר בשתי קשתות, וצריך לכוון את התנועה במדוייק על מנת להשיג את התנועה הרצויה לאזור הנכון. בהצלחה, סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה