בטן גדולה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/08/2014 | 11:24 | מאת: רמי

שלום רב, אני בן 27, גובה 176 משקל 65, מקפיד על תזונה בריאה ומסודרת, מתאמן 2-3 אימוני כוח בשבוע, כולל שרירי בטן. מבנה גוף רזה ובכל זאת כרס גדולה יחסית לגוף, במיוחד אחרי ארוחות. אני משתדל "להכניס" אותה כדי למנוע עומס על הגב. אולי כדאי לציין שאני סובל מספונדילוליסטזיס דרגה 2 L5-S1. האם הכרס מעידה על חולשה כלשהי בשרירי הבטן או על בעיה אחרת?

שלום לרוב כרס היא שומן בטני ,בבטן תחתונה. חיזוק היציבה ושרירי הליבה בשילוב הקפדה על דיאטה מתאימה יכולים לעזור. אתה צריך פיזיותרפיסט שידריך לגבי שרירי הליבה ותזונאית לגבי תזונה מתאימה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה