הליכה על קצות האצבעות

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/05/2014 | 10:31 | מאת: רקפת

בוקר טוב, הבן שלי בן שלוש והוא עם איחור התפתחותי (בעיקר שפתי) ומטופל במכון להתפתחות הילד. התחיל ללכת בגיל שנה וחצי. מאז ועד היום הלך לרב על קצות האצבעות. כיום קיים שיפור אך עדיין הולך על קצות האצבעות. הלכנו לאורטופד ילדים שקבע כי אין קיצור של הגיד אכילס ולבוא פעם בשנה לביקורת. אני ובעלי בכל זאת קצת מודאגים. האם ישנם תרגילים מסוימים שאפשר לעשות לו בכדי לשפר את המצב ?? האם נדרש לבצע בדיקות מסוימות נוספות ? אשמח לעזרתך. תודה

רקפת שלום תבקשי מרופא המשפחה הפניה למכון להתפתחות הילד שם ילמדו אותך את הנדרש. ישנם ילדים שרוכשים הליכה מסוג זה ואכן כדאי להיות במעקב מסודר. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה