נעליים פיזיולוגיות mbt

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

02/11/2020 | 11:42 | מאת: ניר

שלום, ניר בן 21 עם פציעה בברך ימין כבר תקופה ארוכה. לא מזמן החלו לי גם כאבים בברך שמאל , כנראה משינוי בעומסים על הברכיים או משינוי בתנועה. רציתי לדעת מה דעתך לגבי שימוש בנעליי mbt או כל סוג אחר של נעל פיזיולוגית היכולה להשפיע על צורת ההליכה, שיווי המשקל והעומסים על הברכיים? או טיפול אחר היכול להועיל במצב כמו שלי. תודה

שלום ניר כדאי ורצוי להיבדק אצל פיזיותרפיסט לפני רכישת נעל. על פי הבדיקה הקלינית יכולה להינתן המלצה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה