קושי בעמידה ממושכת אחרי שבר באצבע

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

05/10/2020 | 10:31 | מאת: אודליה

שלום, אני בת 39 ולפני כחודש וחצי שברתי ופרקתי את האצבע הצמודה לזרת ברגל.אחרי מנוחה טוטאלית של שבוע וחצי, חזרתי לתפקוד בהדרגה וכרגע אני כבר הולכת למרות שעדיין קיים כאב בכל דריכה והאצבע הפגועה עדיין נפוחה! מאז אני מאוד מתקשה במאמץ יתר, כמו עמידה רצופה יותר משעה, תחושה של עמידה במשך שעות רבות וממש בלתי אפשרי לעמוד. הכאבים מתרכזים בעיקר בעקבים שהפכו להיות מאוד רגישים בשתי כפות הרגליים ואני חייבת מנוחה במנח של רגליים למעלה. מעולם לא הרגשתי ככה, וזה קצת מדאיג אותי שמעכשיו אהיה מוגבלת ביכולות שלי. האם זה השפעת הגיל? האם היציבות נפגעה? למה הקושי בשתי הרגליים? אשמח לדעת אם יש סיבה לבעיה ומה ניתן לעשות כדי להקל. תודה.

שלום רב כנראה עוד אין החלמה מלאה של השבר. זה לוקח זמן. אנא פנה לפיזיותרפיסט מהקופה בקרבת הבית לליווי מקצועי. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה