אקסוסטוזיס..........

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

03/10/2020 | 22:45 | מאת: יעל

שלום רב. עברתי ניתוח להוצאת אקסוסטוזיס לפני 12 שנה. לפני כן היתה לי נפיחות ברגל וחשבו שברגע שינתחו הנפיחות תרד. עשיתי את הניתוח והנפיחות לא ירדה. לציין שהייתי אצל אורתופד והגידול יצא בשלמותו ולא חזר. ובכירורג כלי דם הכל תקין. מה יכול להיות? ואיך אפשר להוריד את הנפיחות. תודה

שלום רב על מנת לנסות לעזור לך צריך לראות את הרגל ולבצע בדיקה קלינית. מוזמנת לפנות לפיזיותרפיסט להערכת המצב, עצה וטיפול במקרה הצורך. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה