התנפחות כף רגל לאחר פעילות ספורטיבית

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

08/09/2020 | 09:58 | מאת: הלו קיטי

בוקר טוב במשך השבועיים האחרונים אני מנסה לחזור לשיגרה של ריצה או הליכות ארוכות (לפני כשבוע התחלתי ריצה קלה ולא מאומצת מידי למרחק של 5.5 קילומטר) לאחר הריצה החלק של הרגל בחיבור החל להנפתח וגרם לי לצליעה וכאבים בדריכה למשך כמה ימים, לאחר שזה עבר ניסיתי אתמול לבצע הליכה מהירה ארוכה באורך של 7.5 קילומטר שלאחר מכן שוב הרגל החלה להתנפח ולכאוב באותו מקום. * לא נתקלתי בתופעה כזאת מעולם ולכן אשמח להתייחסות בנושא. תודה רבה

שלום רב על פי התופעה המתוארת,כדאי ללכת לבצע בדיקה קלינית אצל פיזיותרפיסט.רצוי להגיע לאחר מאמץ כמו הליכה אוריצה על מנת לראות ולבדוק את הקרסול כאשר הסמפטומים מופיעים. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה