עצם אקזסטוריס

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

28/01/2014 | 14:20 | מאת: אלטורי קותר

שלום רב אני בת 31 בדרך כלל בריאה היה בהתחלה כאבים ברגל הלכתי לרופא אחרי בדיקה התגלה שיש לי אקזסטוריס קטן בטיביה פרוקסמלי מימין אני עכשיו גם סובלת מכאב ברגל וגם התגלה לשבוע אחרון שיש לי פריצת דיסק מותני מה הצעות לטיפול הנכון תודה

שלום אני מציע לגשת לאורתופד ראשית לגבי האקזוסטוזיס. אין קשר בין פריצת הדיסק לכך ולכן לגבי הגב כדאי לגשת לטיפול שמרני בכל מקרה בפיזיותרפיה. יתכן וגם הברך תטופל בפיזיותרפיה אך חובה לגשת קודם לאורתופד במקרה זה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה