צליעה ברגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/12/2013 | 15:42 | מאת: בועז

שלום אני ב27 וסובל ממחלת גושה ויש לי בעיה בירך אני צריך להחליף את הירך אבל בגלל שאני צעיר בגלי לא ממלץ לעשות זאת אבל אני סובל מצליעה ברגל שמול רציתי לדעת איך אפשר לטפל בזה שלא יהיה יותר צליעה

שלום במקרה זה חשוב להבין מה מקור הצליעה. כיוון שלמחלה יכולים להיות בין השאר סיבוכים נוירולוגים ופגיעה במערכת השלד הביטוי עשוי לבוא בהליכה. על כן רצוי להיבדק אצל פיזיותרפיסט ובמקרה הצורך אף במעבדת הליכה בשביל להמליץ על פתרונות לשיפור איכות ההליכה במידת האפשר. בברכה סאם www.imacs.co.il

23/12/2013 | 16:26 | מאת: בועז

הבעיה איצלי שאני צריך להחליף מפרק ירך והרופאים המלץ לי לדחות את זה ככול האפשר בגלל זה נובא הצליע השאלה שלי שאם אני עושה פיזיותרפיה זה יכול לעזור או לחזק את השיריר כי אני מרגיש שהרגל חלש

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה