נעליים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/12/2013 | 19:11 | מאת: מישהו

שלום לכולם, תמיד הלכתי עם נעלי ספורט ממותגים טובים כמו ניו באלאנס, נייק וסקוני, אבל בעצם אני לא ממש מבין בכל המדע שנוצר בשנים האחרונות סביב נעלי ספורט. בגדול אני לא רץ, וזקוק לנעלי הליכה, עפ"י אורטופד יש לי PRONATED FLAT FEET והימנית היא גם SPLAYED FOOT ואני זקוק לשחרור של ה - FOREDEET מנשיאת משקל. בגלל העיצוב אני מתלבט בין נייק פגסוס 30 ל - נייק וומרו 8. מה ההבדלים ביניהן? אם יש לכם המלצות נוספות אני ממש ממש ממש אשמח לשמוע. תודה

שלום לכל חברות נעלי הספורט ישנן קטגוריות שונות שמתוכן קטגוריה שמתאימה לרגל שהיא קורסת בקרסול כמו שלך. רגל שטוחה. אין זה משנה באיזה חברה תבחר אלא רק שתיבחר בקטגוריה המתאימה לך. לגבי השחרור מקדמת כף הרגל כפי שנאמר לך, ניתן לעשות זאת באמצעות מדרס ביומכני בלבד בתוך הנעל. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה