רגלי או

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

15/12/2013 | 16:32 | מאת: יונתן

דר' חמיס שלום, אני בן 30 בעל רגלי או(אופייני מאד לכדורגלנים , בעברי שיחקתי כדורגל במשך 10 שנים ) התחלתי להתאמן למרתון ואני מרגיש כאבים קלים בברך במשך הריצה (אחרי כ 12 ק"מ בערך) בבדיקות שונות שעשיתי במהלך החיים (צבא וכו') לא נתגלו ממצאים חריגים . אודה לתגובתך/המלצתך בעניין בברכה יונתן

שלום הכאב שמופיע לך יכול להיות קשור למבנה הביומכני שלך אך גם יכול להיות שלא. ישנן סיבות רבות לכאבים בברכיים אצל רצים למרחקים רבים. על מנת לדעת מה המקור לכך צריך לבדוק אותך פיזיותרפיסט שמומחה בתחום. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה