מתב חדש בכף הרגל לא מוכר כואב

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

10/01/2020 | 06:33 | מאת: מיקי

בבת אחת הופיעו לי בשתי הרגליים בכף הרגל, במפרקים שמחברים את שתי האצבעות האמצעיות נפיחות וכאב מלמעלה וכאב במגע עם הרצפה מלמטה. כאילו זה חוט תפוס בםנים רדום קצת. בשמאל יש במקום נפיחות ואדמוימיות. איך מטפלים שלא יחמיר. זה שינוי ניווני ראדון? זה משהו אחר? יש לי ברקע בלט דיסק ל5 אס1 זה יכול חהיות קשור, זה רק בחיבור של שתי האצבעות אבל במדויק בשתי הרגליחם. אבלר כזה לא היה מעולם בן 55. בריא ללא בעיות נוספות.

מיקי שלום השאלה שלך דורשת בירור ובדיקה קלינית. המקור יכול להיות גבי או מקומי . לאחר בדיקה קלינית ואבחון, יכול להיות שתזדקק גם לבדיקת הדמייה משלימה. בברכה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה