כאב בעקב הרגל

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

30/11/2013 | 23:37 | מאת: א

שלום. כל בוקר כשאני מתעורר, יש לי כאבים בעקב הרגל למשך כמה דקות. למחרת שוב פעם. ככה כבר שנה. מה לעשות?

שלום יתכן ומדובר בדלקת של הפלנטר פציה שהינה הרצועה שעוברת לאורך כף הרגל ומתחברת בדיוק בעקב. בעצם למה שקראו בזמנו-דורבן. במידה והמבנה הביומכני של כף הרגל והקרסול שלך תורמים לכך כדאי ללכת לטיפול שמרני בפיזיותרפיה שיקל על הסמפטומים ולהתאמת מדרסים ונעלי ספורט שבעצם יתרמו לפתרון מקור הבעיה. בהצלחה www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה