קושי בהליכה התעייפות מה עושים

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

29/11/2019 | 10:49 | מאת: רינת

שלום רב. אני בת 52 יש לי סכרת,לוקחת כדור נגד סכרת,יש לי כולסטרול גבוהה אני לא יודעת עם זה שייך אבל יש לי בעיה שאני יוצאת מהבית להליכה או לקניות לא משנה למה אני מתעייפת מהר יש לי קושי ברגליים רציתי לשאול ממה זה נובע? והאם זה שייך למחלה. תודה מכל הלב יום נפלא ושבת נפלאה

29/11/2019 | 10:51 | מאת: רינת

רציתי לציין שאחרי שאני חוזרת מהליכה אני כל הזמן עייפה ורוצה לישון

רינת שלום "קושי" ברגליים ועייפות כתוצאה מהליכה יכולים להיות קשורים למספר גורמים. את צעירה, וכדאי לפתור את הסוגייה במהרה. אני מציע לפנות לרופא משפחה שיחליט איזה המשך בירור לעשות או לפנות לנוירולוג למשל. בכל מקרה את חייבת בדיקת מומחה לשלילת אבחנות מסויימות ולזיהוי מקור הקושי בהליכהוהעייפות.. בברכה סאם www.imacs.co.il

שלום רינת ראי תשובה מטה בהמשך לשאלתך סאם

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה