כאבים בצד שמאל של האגן לאחר ריצה ארוכה

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

22/11/2013 | 21:44 | מאת: שחף

אני מתאמן מזה כשנה בריצות ארוכות. מדי פעם במהלך הריצה אני מרגיש חיכוך קל בצד שמאל של האגן, בחיבור של הירך. לפני כמה ימים יצאתי לריצה, כשלאחר 12 ק"מ הכאבים בנקודה התחזקו מאוד, מה שלא איפשר לי להמשיך בריצה. הכאבים הלכו ונרגעו בימים האחרונים ורציתי לדעת איך לטפל בזה וממה הכאבים נובעים

שחף שלום פציעות ספורט כתוצאה מריצות ארוכות הן רבות ומגוונות. יכול להיות שמדובר בכאב מפרקי, שרירי, רצועה, גיד.. בקיצור השמיים הם הגבול. על מנת לאבחן בוודאות רצוי שתלך להבדק בדיקה קלינית מקיפה. ניתן אצל פיזיותרפיסט שמתמחה בתחום. בהצלחה סאם www.imacs.co.il

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה