פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  הליכה וניתוח תנועה

17/11/2013 | 19:13 | מאת: אני

שלום לד"ר חמיס, לפני כמה ימים הגיעו אליי תוצאות MRI עם התשובה הבאה- " בלט דיסקלי אחורי אחורי שמאליב-L5-S1 נוגע בשורש הנויראלי השמאלי של S1. " אני הרגשתי לפני מספר חודשים כאב דוקר המקרין מהגב התחתון לרגל שמאל, והיום אני מרגיש רק תחושה שהאגן תפוס וכאב מקרין לבטן התחתונה השמאלית. השאלה שלי האם מה שאני מרגיש תואם את תוצאות הבדיקה, והאם ניתוח הליכה במכון, יוכל לבדוק מה הבעיות בשלד או בשרירים, שאותם אוכל לתקן, וכך להפטר מהכאבים? תודה רבה !

שלום אני ממליץ לעבור אבחון אצל פיזיותרפיסט טוב שיוכל לאתר את מקור הכאב וימליץ על תכנית טיפול שמרנית למרכוז הדיסק בהתאם. אני לא רואה בדיקת הליכה כחובה במקרה זה. אין קשר בין ההקרנה לבטן לגובה הבעיה בהדמייה.מדובר בדרמטומים גבוהים יותר בקדמת הבטן. אני ממליץ לבדוק את הבטן התחתונה קודם אצל רופא לפני שמסיקים שמדובר במשהו אורתופדי. בהצלחה סאם www.imac

24/11/2013 | 12:03 | מאת: אני

מנהל פורום הליכה וניתוח תנועה